Over ons

Over ons

Wie wij zijn?

Een enthousiaste coach en een fotograaf die graag hun kennis willen delen.

Marjon Hetsen: “Ik werk als zelfstandige en voor een grote onderwijsorganisatie als (team)coach. Het boeiende aan het werken met mensen vind ik het feit dat iedereen zo mooi anders is. In het werken met groepen is het iedere keer weer een kunst om te ontdekken hoe de dynamiek is. Ik coach teams om handig met elkaar om te gaan en plezierig samen te werken. Wanneer ik bijeenkomsten faciliteer doe ik dat op een creatieve en actieve manier.’

Jean Paul Bardelot: “Ik ben professioneel fotograaf en actief in binnen- en buitenland als natuur- en landschapsfotograaf. Daarnaast geef ik trainingen in de fotografie, waaronder: fotografie in het algemeen, het fotograferen met spiegelreflexcamera’s, smartphonefotografie en het ontwikkelen van foto’s op de PC met o.a. Adobe software in op maat gemaakte workshops.”

Samen vormen Jean Paul en Marjon een dynamisch team, dat ieder publiek meekrijgt. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers naar huis gaan met kennis, nieuwe inzichten en bovenal een goed gevoel!

Meer weten? Bel of app (Marjon: 06 1172 8747 of Jean Paul: 06 5062 8862) ons met je vragen of vul gewoon het contactformulier in.